Zupy

        Flaczki wo這we
        Strogonoff
        真rek
        Zupa diabelska
        Zupa grzybowa
        Ros馧


Dania gor帷e

        Golonka po polsku
        Bigos
        Placki ziemniaczane
        Kiszka ziemniaczana
        Kark闚ka z serem i warzywami
        Kotlet schabowy
        Sznycel z kurczaka
        Pierogi z mi瘰em
        Pierogi z kapust i grzybami
        Pyzy ze s這nin


Przek御ki zimne

        奸ed w 鄉ietanie
        奸ed w oliwie
        Deska wedlin
        Kanapki ze smalcem domowym
        Jajka w majonezie
        Befsztyk tatarski


MENU IMPREZ OKOLICZNO列IOWYCH

Zupy

        Ros馧 czysty (z makaronem lub ko責unami)
        Flaki wo這we
        Strogonoff
        Zupa diabelska
        Bogracz
        Barszcz czerwony (czysty lub z pasztecikami)
        真rek z kie豚as i jajkiem


Dania g堯wne

        Kark闚ka z pieca, zapiekana z serem, cebulk i pieczarkami
        Kapusta zapiekana z 瞠berkami
        Schab z kostk po micha這wsku
        Sznycel drobiowy nadziewany (szynk,serem lub pieczarkami)
        Sznycel ze schabu nadziewany
        Kark闚ka w sosie cebulowym
        Schab w sosie musztardowym
        Sztuka mi瘰a w sosie my郵iwskim
        Zrazy wo這we
        Udka nadziewame (warzywami lub mi瘰em)
        Kark闚ka duszona z papryk
        疾berka w sosie musztardowym
        Szasz造ki wieprzowo-wo這we lub drobiowe z boczkiem
        Rumsztyk wieprzowo- wo這wy z cebulk i pieczarkami
        Ryba z pieca w sosie 鄉ietanowym
        Ozorki w sosie chrzanowo-musztardowym


Przek御ki zimne

        Schab, szynka w galarecie
        P造ta mi瘰iw w豉snej produkcji (klops drobiowy, boczek pieczony,
            szynka w璠zona,rolada drobiowa)
        Schab pieczony nadziewany owocami
        Befsztyk tatarski
        Kie豚asa wiejska, boczek ze 郵iwk (w璠zone)
        Skrzyde趾a w sosie curry
        Szczupak faszerowany
        Pasztet z 這sosia w porach
        Ryba w warzywach
        奸ed w r騜nych postaciach
        Jajka faszerowane zapiekane i w majonezie
        Roladki z 這sosia w璠zonego
        υso z broku豉mi i kalafiorem w sosie czosnkowym
        Tymbaliki drobiowe
        Fasolka szparagowa zapiekana w boczku
        Schab w sosie tatarskim


Sa豉tki i sur闚ki

        Sa豉tka z kraba
        Sa豉tka z tu鎍zyka
        Sa豉tka z piersi kurczaka
        Sa豉tka z szynki
        Sa豉tka gyros
        Sa豉tka wielowarzywna
        Sur闚ki sezonowe
        Pikle

 
 

 
 

                                                                          Copyright © 2007-2016 by Zajazd WIM w Micha這wie   
    Darmowe statystyki